25 Nisan 2009 Cumartesi

kızıl pembeler tembel



merhabalar,
aynı kedilerin,köpeklerin sahiplerine benzemesi gibi benim pembeler de bana çekmiş. balkona çıkardık pişkinleşsinler diye; işi iyice pişkinliğe vurdular. içeridekiler birazcık gelişti,dışarıdakiler 32 diş bana sırıtıyorlar. bu gidişle bizim bahçeye geçmemiz mayıs sonunu bulur. yahu karavana pembeleri açık ara önde koşturmada, kızıl pembeler de uygun adım yerinde saymada. bu kadar sitemden sonra ben de kendilerinden depar atmalarını beklemekteyim :)
selamlar
tembel pembelerin sahibi

3 yorum:

  1. Bloğunuz hayırlı olsun geç farkettim. Karavana pembelerinin resmini yanlarına assak acaba kıskanıp bizde koşalım derlermi :) Dışarıdaki fideleri havadaki dengesizlik çok etkiliyor. Havalar düzelip bahçeye geçtiklerinde müthiş bir depar atacaklarına eminim.

    YanıtlaSil
  2. ben de zaten havaların biraz daha düzelmesini bekliyorum. bahçeye haftaya mayısta toprak gelicek,ondan sonra sanırım yavaştan geçeriz bahçeye. geçen haftalarda 2 tane salatalık fidesizi bahçeye almıştık deneme için; akıllara zarar bir fırtına ve sel gibi yağmurlu günde zayi ettik.pek üzüldük inanın.kedi yavruları bile fidelerimize zarar vermemişti sanki bizim sevdiğimizi anlamışlardı. ama sert rüzgar acımadı, ikisi de gitti :(

    YanıtlaSil
  3. Yüreklendirici yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Pembe serüvenimizde hepimize kolay gelsin.
    Güleryüz Pembeleri
    http://pda-ankara-bahriyeninpembeleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil