6 Ağustos 2009 Perşembe

beni al beni al, onu alma :)


Biz de seni bekliyorduk. Yine uyuya kaldın galiba. Patron yakalıycak şimdi diyip koşar adım kaçacaksın ofise. Bak yarın erken gel bozuluyoruz ha :)



Seni öpebilir miyim , mırrr....


Hani daha oynayacaktık. Azıcık sevip kaçmak var mı ulen ?

11 yorum:

  1. Çok tatlı ya ...
    Özelliklede ulenn:)

    YanıtlaSil
  2. sabah pencereden bakıyordum, koyun koyuna yatmış kedi ve yavrusunu gördüm. Yaşlanıyormuyum ne, az kala ağlayacaktım. Sevgiler size

    YanıtlaSil
  3. o güzel manzara karşısında duygulanmak kadar doğal ne olabilir ki ?

    YanıtlaSil
  4. çoook tatlılar :)
    yerim onları ben!

    YanıtlaSil
  5. vallahi sormayın.
    her sabah bu hınzırlar yüzünden işe geç kalıyorum. daha 09:00'da deftere imza atmışlığım yok :)
    uzun süreli ahbap çavuşluk sonucu iyice ipleri ellerine aldılar zaten, beni bağladılar kendilerine bir cesaret alsam içlerinden birini almayı planlıyorum ama dediğim gibi cesaret ! ev de avuç kadar. nasıl sığışırız sorunsalı da cabası :)

    YanıtlaSil
  6. İkisi de birbirinden güzel. Kıyamaz ki insan birini bırakmaya.

    YanıtlaSil
  7. sadece iki tane olsala yine iyi. ayol bunlar dört tane. hatta resmi büyütünce çok aralardan azıcık br kısmı görünen kibarcık da neredeyse chinchila gibi, surat biblo gibi :)
    bunlara bakan teyze daha 15 günlükken anneeri gidince kıyamamış bakmaya başlamış. şimdi bırakıp bir ere gidemiyorum diye tatlı tatlı dert yanıyor :)

    YanıtlaSil
  8. nalan hanım bizimde bunlar gibi küçük davetsiz bir misafirimiz var. komşunun arabasının motor kısmında bizim siteye gelmiş 3 gün girdiği yerden çıkartmak için uğraştık. 3 gün aç susuz girdiği delikte miyavladı durdu. çıktığında tamirci çırağı gibiydi. eve aldık. biraz kendine gelir gibi oldu. akşam balkonda oynarken ikinci kattan aşağıya düştü. (kabus gibi) düşer düşmez zorla çıkarttığımız yere kaçmış arabayı komple krikolarla havaya kaldırdık. 3 saatlik uğraştan sonra yine çıkarttık. çok şükür bir şey olmamış şimdi evin içerisinde ya yatakların altında ya dolapların bu sabah kayıptı umarım yine başını derde sokmamıştır. adınıda şaşkın koyduk.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,bloguma konuk olmuşsunuz hoşgeldiniz ben de sizi tanıma fırsatı buldum böylece iş yerinde çok yoğun günler yaşadığımdan bu ara blogumla ilgilenemedim ama çok yakında geri geleceğim
    o kaymak beni mahvetti yemeden duramaz hale geldim sırf o kaymak için özel tatlı yapıyorum
    varın kiloları siz düşünün

    YanıtlaSil
  10. Rasim Bey sormayın siz tam bulmuşsunuz tatlı belayı. Aman diyim dikkat edin, daha yükseklik ayarlaması yapamıyor balkondan aşağı çakılmayı alışkanlık edinmesin. Evin bilimüm yerlerine saklanacak, alışana kadar ben neler çekmiştim. Üniversite zamanlarında bir "püsür" vardı bizde de, evin içinde fır dönerdik, yetmezdi siteyi arardık. Paşa akşam vakti esneye esneye gardrobun altından çıkardı :)
    Vallahi ne diyim pek yaramazlar ama sizin kızlar da sevdiyse, bundan sonra evin sahibi o demektir :)

    YanıtlaSil
  11. sevgili "kendimce" hakikaten o kaymak başa bela. kuzen geç kalırsa ben mideye indiriyorum sonra bıdı bıdı söyleniyorum ama faydasız :)
    geçenlerde aysun'dan süt almaya başlayan bir başka arkadaş da baktım söylenmeye başlamış, ben dayanamıyorum gözümde kaymak uçuşuyo diye :)
    ne diyeyim, hayor olsun artık sonumuz...

    YanıtlaSil